2015. április 3., péntek

Biciklis kerékpáros LÁB MELEGÍTŐ több csapattól!! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft *


LÁBSZÁR  MELEGÍTŐ
L méretben
A CSAPATOT ÉS AZ ÉVJÁRATOT KÉREM A MEGJEGYZÉSBE BELEÍRNI
Kérésre egyéb csapat lábszár melegítőt is felteszünk.
MÉRETEK: S, M, L, XL, XXL
Anyaga 100% Polyester, lélegző anyag. A design kialakításánál nagy gondot fordítottak a kényelemre és a menetszél behatolásának megakadályozására.
A speciális lélegző és nedvszívó anyag komfortot biztosít a hűvösebb napokra is.
Izzadás esetén sem tapad a testre.
Mélynyomott grafikai nyomat, hogy a termék hosszú időn keresztül megőrizze élénk színeit.
MÉRETTÁBLÁZAT A FOTÓKNÁL!
FIGYELEM!
A termék megrendelésre érkezik. Rendeléskor/licitáláskor kérem alaposan ellenőrizni a mérettáblázatot. Utólagos méret cserére nincs lehetőség.
POSTÁZÁS: A termék árának és a postai díj számlámra érkezése után tudom csak indítani a rendelést-és innen számít a kb. 15-30 munkanapos szállítási idő! Az ajánlott postai feladás költsége: 840, -Ft, csak ajánlott küldeményként postázok! Személyes átvételre és utánvételes feladásra sincs lehetőségünk! Kérem itt tegye fel kérdését, ha valamivel kapcsolatban még információra lenne szüksége vagy nem tudja értelmezni-vásárlás esetén vállalja ezen feltételek betartását! A termék megvásárlásakor- automata e-mailt küld a vatera / teszvesz, melyben az összes utalási adat benne lesz! Megkérném, hogy a fizetendő összeg 7 naptári napon belül jelenjen meg a számlánkon, mert ennek elteltével negatívan értékelek és a terméket visszateszem a piactérre, valamint letiltom a komolytalan vásárlót a licit lehetőségéről! Amennyiben később mégis utalna, akkor visszautalásra kerül sor-természetesen levonom a költségeimet az összegből. Minden termék mellé nyugtát mellékelünk- kérem jelezze ha számla igénye van. Telefonos ügyintézés nincs, csak e-mailben, hogy maradjon nyoma. A termékképek műteremben készülnek erős fényviszonyok között, így azok színe,  ill. a digitális adathordozók (pl. számítógép) színbeállítása némiképpen változtathat pár árnyalatot!



Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-23 09:10
. Biciklis kerékpáros LÁB MELEGÍTŐ több csapattól!! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése