2015. május 2., szombat

DEll E6400 Profi Új 620Gb HDD szép állapot! - Jelenlegi ára: 1 Ft *

Hagyatékból kaptam jó pár laptopot nagy dobozokban, szerviz megszűnése miatt.  
Kiváló minőségű gép hibátlan működéssel, megbízható és ajándéknak is tökéletes! Garanciát vállalok rá, személyes átvételnél, ami 2 hét.
Dell E6400 nagyon gyors gép felső kategória, Intel Core 2 Duo P8600 magonként 2. 26GHz, új 620Gb HDD, 2Gb DDR2 memória, VGA Intel GM. Akku új nagyteljesítményú 7-10 óra használattól függően), új töltő is tartozék. Esztétikailag rendben van, használati kopás fellelhető.
Ajánlatokat szívesen meghallgatok! Nincs több infóm, sajnos a tulaj elhalálozott.
Rengeteg egyéb alkatrész, hibás alaplapok, működő és hibás billentyűzetek, burkolatok, procik, hűtők, kábelek. Asus, Hp, Ibm, Dell.
Amint időm engedi, töltök fel alkatrészeket is, de nem ezzel foglakozom, ezekhez csak úgy hozzájutottam és sok mindent nem is tudok, hogy micsoda, mert szakértelem sincs!
 
Mindennemű garancia és visszavásárlás nélkül árulom, (kivéve amit külön megjelölök) mivel én is így jutott hozzám!  Kép minden esetben a termékről készül! Az alkatrészek és egyéb feltöltött termékek kompatibilitási problémája a vevőt terheli, ebből adódóan sem tudok reklamációt elfogadni.
Vevőnek 3 napja van jelentkezni/fizetni, ha ez nem megy, ne tőlem vásároljon. Senkit nem fogok figyelmeztetni, írogatni neki. telefonon hívogatni. Korrektséget adok és elvárok. Minden termékem a leírásnak 1000%-ban megfelel. Olvass el mindent, kérdezz, ha valamit nem értesz. Fizess, ha vásároltál. Ne vegyük el más elől a lehetőséget és ne keveredjünk felesleges konfliktusokba.
Licitet nem törlök, véletlenül nem lehet semmit megvenni csak akarattal. A leírás azért van, hogy olvassuk és értelmezzük vagy kérdezzünk, ha valamit nem értünk.
Legnagyobb licitálóm a nyertes vagy villám ár. Ha valami nagyon sürgőse kell, ne tőlem kérdezd, mennyiért adom oda, tégy ajánlatot, ha nekem megfelelő és a Vatera is ad rá lehetőséget lezárom előbb vagy fix árat teszek rá.
Postázást a lehető leg kedvezőbb fizetési módban próbálom megoldani, a mindenkori postai díjszabás szerint. Ajánlott levélként, illetve csomagban a súly is befolyásolja a díjat!
Köszönöm mindenkinek, aki átolvassa, amit leírtam és ennek tudatában licitál, vásárol. Ha időd engedi, nézd meg a többi termékemet is vagy kérdezz, hátha van csak még nem raktam fel!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-05-07 20:00
. DEll E6400 Profi Új 620Gb HDD szép állapot! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése